Başkan Soyer Metro’nun 20’inci yılında emeği geçenleri unutmadı, Özfatura, Çakmur, Piriştina ve Kocaoğlu’na teşekkür etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesaplarında “Başkan’ın Günlüğü” uygulamasında önemli bilgiler verdi.  “Bugün bir de doğum günümüz var” diyen Soyer, “İzmir Metrosu 20 yıl önce bugün yolcu taşımaya başladı. Emeği geçen eski başkanlar Burhan Özfatura, Yüksel Çakmur, unutulmaz başkanımız Ahmet Piriştina ve değerli abim Aziz Kocaoğlu’na İzmir halkı adına şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum. Emeklerini yerde bırakmayacağız, İzmir Metrosu’nu daha da büyüteceğiz” ifadelerini kullandı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesaplarında “Başkan’ın Günlüğü” uygulamasında önemli bilgiler verdi.  “Bugün bir de doğum günümüz var” diyen Soyer, “İzmir Metrosu 20 yıl önce bugün yolcu taşımaya başladı. Emeği geçen eski başkanlar Burhan Özfatura, Yüksel Çakmur, unutulmaz başkanımız Ahmet Piriştina ve değerli abim Aziz Kocaoğlu’na İzmir halkı adına şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum. Emeklerini yerde bırakmayacağız, İzmir Metrosu’nu daha da büyüteceğiz” ifadelerini kullandı. Soyer, “Dün, metropol dışı 19 ilçenin kriz yönetimi gereği görevlendirdiğimiz koordinatörleriyle çevrim içi toplantı yapıp bayram öncesi son hazırlıkları gözden geçirdik. Daha sonra Celal Atik Spor Salonu’nda son derece duygulandığımız bir törene katıldım. Profesyonel kulüplerin, amatörler için hazırladığı destek paketlerinin tesliminde İzmirli olmakla bir kez daha iftihar ettim. Öğleden sonra da Bergama Tırmanlar Köyü’nde eğitimlerini tamamlayan 67’si kadın 121 üreticimize arı kovanı ve arıcılık seti teslim ettik. Arı gibi çalışan köylümüze belediye olarak destek sağlamaktan son derece mutluyum.  Belediye bünyesinde bayramlaşmaya cefakar İZBETON işçisiyle başladık. Birçok birimimizi dolaşarak çalışanlarımızın bayramını kutlayacağım” dedi.   Dört günlük kısıtlama öncesi bugün ekiplerin denetimlerine devam ettiği bilgisin ede veren Soyer, “Siz de mesafe ve maske koşullarına lütfen uyun, hazırlığınızı son dakikalara bırakmayın” diye konuştu.      

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz