Başkan Soyer: İzmir’de sokağa çıkma kısıtlamasında yollar açılıyor, şeritler genişliyor, 4 günde 20 bin ton da asfalt dökülecek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sokağa çıkma kısıtlamanın uygulandığı 4 günde 20 bin ton asfalt dökeceklerini açıkladı. Soyer, sadece Zemin iyileştirme değil, şerit genişletme yapıldığını, yollar açarak trafiği rahatlatan çalışmalar yapıldığını da ifade etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
 İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sokağa çıkma kısıtlamanın uygulandığı 4 günde 20 bin ton asfalt dökeceklerini açıkladı. Soyer, sadece Zemin iyileştirme değil, şerit genişletme yapıldığını, yollar açarak trafiği rahatlatan çalışmalar yapıldığını da ifade etti. Sosyal medya hesaplarından “Başkan’ın Günlüğü” uygulamasından bilgiler veren Soyer, “Yeni bir haftaya başladık, kısıtlama devam ediyor. Ama içimizde 19 Mayıs’ın heyecan ve enerjisi var. Ne yaparsak gençlik için. Dört günlük kısıtlamada trafiğin kesilmesini fırsat bilip kent merkezinde, dışında, çevre ilçelerde onlarca şantiyede çalıştık. Ben de havanın çok sıcak olmasına rağmen canla başla çalışan işçilerimizi ziyaret edip kendilerine moral vermeye çalıştım. Her birine tek tek teşekkür ettim” dedi. Yollar açılıyor, şeritler genişliyor Dört günde İZBETON ekiplerinin sereceği asfalt miktarının 20 bin tonu bulacağını açıklayan Soyer şu bilgileri verdi: “Bayraklı Altınyol’da Karşıyaka yönüne geçtik. Konak Mürselpaşa Bulvarı, Gaziler Caddesi, Bozkurt Caddesi ve Dokuz Eylül Meydanı asfaltlanıyor. Konak-Karabağlar Mithatpaşa Caddesi, Ata Kavşağı, Göztepe Stat yönünde zemini yeniliyoruz. Karşıyaka İskele önü ve 1675 sokağın asfaltını bu dört günde tamamlayacağız. Konak Eşrefpaşa Caddesi ve NATO önü ile Varyant Kavşağı arası da asfaltlanıyor. Sadece Zemin iyileştirme değil, şerit genişletme, bypass yollar açarak trafiği rahatlatan çalışmalarımız da var. Gaziemir Akçay Caddesi, Halkapınar Gıda Çarşısı bağlantılı ve Meles Deltası Alsancak yönü bunlara örnek. Ayrıca Alsancak Plevne Bulvarı, Vasıf Çınar Bulvarı, Mustafa Enver Bey Caddesi önümüzdeki haftanın asfalt programında.” Su faturalarını ödeyemeyenler için başlattığımız Askıda Fatura dayanışmasında askıya bırakılan 7652 faturadan 3146’sı iyiliksever vatandaşlarımız tarafından ödendi. İncelemeden sonra askıya çıkarılan fatura sayısı her gün artıyor. Özellikle Ramazan Bayramı öncesi olabildiğince çok aileye destek sağlanması en büyük dileğim.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz