Başkan Soyer: Hedefimiz 100 bindi, 107 bin 639 aileye gıda paketi ulaştırdık, pandemi süreci bitse de Dayanışma Hareketimiz sürecek

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dayanışma ağıyla dün de 3198 adet gıda paketinin ihtiyacı olan ailelere gönderildiğini belirterek, “Yola çıktığımızda hedefimiz 100 bin aileydi. Dün itibariyle 107 bin 639 aileye ulaştığımızı iftiharla bilmenizi istiyorum. Duracak mıyız? Hayır? Pandemi süreci bitse de dayanışma süreci sürecek” dedi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dayanışma ağıyla dün de 3198 adet gıda paketinin ihtiyacı olan ailelere gönderildiğini belirterek, “Yola çıktığımızda hedefimiz 100 bin aileydi. Dün itibariyle 107 bin 639 aileye ulaştığımızı iftiharla bilmenizi istiyorum. Duracak mıyız? Hayır? Pandemi süreci bitse de dayanışma süreci sürecek” dedi. Sosyal medya adreslerinden “Başkan’ın Günlüğü” uygulamasında açıklamalarda bulunan Başkan Soyer şu bilgileri verdi: “Bugün cumartesi ve Mayıs’ın 9’u. Bu hafta sonu da evlerdeyiz. Bu Pazar 65 yaş ve üstü büyüklerimiz için sınırlı sokağa çıkma izni var. Biz kendilerine mobil araçlarımızla maske temin edeceğiz. Pazartesi günü içinde berber, kuaförler ve AVM’lerin açılmasıyla ilgili Hükümet’in aldığı kararlar var. Biz buraların dezenfeksiyonu, hijyeni için elimizden geleni yapacağız elbette. Ama ben özellikle AVM’lerle ilgili kararın erken alındığını düşünüyorum ve İzmirlilere ısrarla ‘zorunlu değilseniz evden çıkmayın’ diyorum.” Büyükşehir Belediyesinin sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı bu hafta sonu da 19 ekiple asfalt ve yol çalışmaları için görev başında olacağını ifade eden Soyer, “Yarın anneler günü. Belediye başkanlarımızla birlikte en büyük anne, Atamızın annesi Zübeyde Hanım’ın huzurunda olacağız. Şimdiden tüm anneleri kutluyor. Hepsine sağlıklı, mutlu, evlatlarıyla uzun bir ömür diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz