Başkan Soyer dayanışmanın rakamlarını açıkladı: 130 bin 657 aileye gıda kolisi, 219 bin 29 çocuğa süt dağıtıldı, 7179 su faturası ödendi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Sosyal Medya hesapları üzerinden yayınladığı “Başkan’ın Günlüğü” uygulamasında kentteki sosyal dayanışma ve desteklerle oluşan rakamları açıkladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Sosyal Medya hesapları üzerinden yayınladığı “Başkan’ın Günlüğü” uygulamasında kentteki sosyal dayanışma ve desteklerle oluşan rakamları açıkladı. Soyer’in verdiği bilgiler şöyle: “Bugün size dayanışmada geldiğimiz noktadan örnekler vereceğim. Desteklediğimiz ailelere gönderdiğimiz gıda kolisi 130 bin 657’ye ulaştı. Bu süreçte 1-5 yaş arası 219 bin 29 çocuğa süt gönderdik. 12 bin 800 aileye birer kilogramlık kavurma ilettik. Toplam 1864 kişiye evde bakım hizmeti, 1077 kişiye telefonda psikolojik destek 791 engelliye de uzaktan eğitim verdik. Bu dayanışmaya sizler de destek vermeye devam ediyorsunuz. Askıda su faturası dayanışmamızda askıya çıkan 7975 faturadan 7179’unu aldınız. Halkın Bakkalı üzerinden 40 bin 309 gıda paketi satın alıp destek bekleyen ailelere ulaştırmamızı sağladınız. Hepinize tek tek minnettarım.” Kısıtlama olsa da bayram hazırlıklarının sürdüğünü hatırlatan Başkan Soıyer, “ Bugün ve yarın kabristanlara otobüslerimiz özel seferler düzenleyecek. Siz de lütfen bayram hazırlığınızı son dakikaya bırakmayın. Fiziki mesafe ve maske kuralına mutlaka uyun” dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz