Alkışlar Haluk Levent’e, İzmirliler için yapacağı konserin gelirini “Kızlarım küçük, sahip çıkarsınız değil mi?” diyen ve Koronavirüsten ölen Dr. Kalaycı’nın çocuklarına bağışladı  

Covid-19(Koronavirüs) nedeniyle hayatını kaybeden doktor Yavuz Kalaycı’nın son mesajını bir meslektaşı paylaştı. Kalaycı’nın vefat etmeden önce "Kızlarım küçük sahip çıkarsınız değil mi?" dediği ifadesine yer verilen mesaj ise yürekleri burkmuştu. Halak Levent, bugün İzmir Büyükşehir Belediyesinin organizasyonunda yapacağı konserin gelirini Dr. Kalaycı’nın çocuklarına bağışlayacağını açıkladı.  

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
Covid-19(Koronavirüs) nedeniyle hayatını kaybeden doktor Yavuz Kalaycı’nın son mesajını bir meslektaşı paylaştı. Kalaycı’nın vefat etmeden önce "Kızlarım küçük sahip çıkarsınız değil mi?" dediği ifadesine yer verilen mesaj ise yürekleri burkmuştu. Halak Levent, bugün İzmir Büyükşehir Belediyesinin organizasyonunda yapacağı konserin gelirini Dr. Kalaycı’nın çocuklarına bağışlayacağını açıkladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Haluk Levent’in bugün yapacağı konserin gelirini Koronavirüsten ölen ve kızlarına sahip çıkılmasını isteyen Dr. Yavuz Kalaycı’nın çocuklarına bağışladığını hatırlatarak teşekkür etti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Soyer, “Sevgili Haluk Levent, akşam yapacağımız 23 Nisan konser gelirini Koronavirüsten kaybettiğimiz rahmetli DR. Yavuz Kalaycı’nın çocuklarının eğitimi için bağışladığını açıkladı. Her zaman ki yüce gönüllüğü için kendisine İzmirliler olarak minnettarız” ifadelerini kullandı.   Mesajı yürekleri burkmuştu Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden İstanbul Eyüpsultan Nişanca Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Yavuz Kalaycı’nın son mesajı da yürekleri parçaladı. Kalaycı’nın o mesajını meslektaşı Doç. Dr. Erdinç Nayır, sosyal medya hesabından paylaştı. Kalaycı’nın vefat etmeden önce “Kızlarım küçük sahip çıkarsınız değil mi?” dediği ifadesine yer verilen mesajı ise yürekleri burktu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz