Fuar İzmir’de moda haftası

Fuarcılık kenti İzmir’in gözbebeği Fuar İzmir, bu hafta modaya yön verecek iki fuara ev sahipliği yapacak. Türk gelinlik sektörünün dünyaya açılan kapısı IF Wedding Fashion İzmir – 14. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı ile deri sektörünün en önemli buluşmalarının başında gelen Leather & More – 3. Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı, dolu dolu bir hafta yaşatacak. 21 Ocak Salı günü sektör profesyonellerine kapılarını açacak fuarlardan; IF Wedding Fashion İzmir Fuarı 24 Ocak Cuma, Leather&More Fuarı ise 23 Ocak Perşembe gününe kadar devam edecek.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Player yükleniyor...
 İzmir, bu haftayı birbirinden özel fuarlarla dolu dolu geçirmeye hazırlanıyor. 21 Ocak Salı (yarın) günü kapılarını açacak IF Wedding Fashion İzmir – 14. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı ve Leather & More – 3. Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı; ilgili sektörlerin hem yurt içi hem de yurt dışından on binlerce profesyonelini Fuar İzmir’de buluşturacak. IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı; İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından gerçekleşecek. Leather & More Fuarı ise yine İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde; Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), İzmir Ticaret Odası (İZTO) partnerliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenecek. IF Wedding Fashion İzmir Fuarı 24 Ocak Cuma, Leather & More Fuarı ise 23 Ocak Perşembe sona erecek. İzmir, yurt içi ve yurt dışından on binlerce sektör profesyonelini en iyi şekilde ağırlayacak.   IF Wedding Fashion İzmir’de dolu dolu 4 gün
  1. IF Wedding Fashion İzmir’de A ve B Holü buluşma noktaları olacak. A Holü’nde gelinlik ve damatlık tasarımları, B Holü’nde ise abiye giyim sektör profesyonellerini karşılayacak. Görkemli stantlar ve birbirinden özel tasarımların görücüye çıkacağı fuarda, 200’ün üzerinde katılımcı yer alacak. Yabancı katılımcılar ile fuarın olmazsa olmazı tasarımcılar da A Holü’nde yer alacak. Hem Türkiye hem de dünyanın her noktasından Fuar İzmir’e gelecek profesyoneller, sektörle ilgili aradıkları her şeye erişme imkanı bulacak. Stantlardaki görsel şölene en büyük katkıyı, önemli isimlerin podyuma çıkacağı 11 defile verecek. B Holü’nde olması planlanan defileler, ziyaretçilere keyifli anlar yaşatırken tasarımları da mankenler üzerinde görme imkanı sağlayacak. Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışması’nın dereceye girenlerinin belli olacağı açılış töreniyle birlikte dört günlük masalsı günler yaşatacak IF Wedding Fashion İzmir, dünya yıldızlarını ağırlayacak.
  İş görüşmelerinin adresi: IF Wedding Fashion İzmir 85 ülke ve 81 ilden 20 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlamayı hedefleyen IF Wedding Fashion İzmir, 2020 ile 2021 koleksiyonlarını ilk kez görücüye çıkaracak. Satışları aylar öncesinde biten fuara, daha önce hiç yer almamış sektörün öncü markaları da katılacak. İzmir başta olmak üzere Ankara, Bursa, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep ve İstanbul’dan yerli katılımcının yer alacağı IF Wedding Fashion İzmir’e; Amerika, Almanya, İngiltere, Lübnan ve Rusya’dan da katılım olacak. Fuar, Türkiye’nin 2019 yılında sırasıyla en fazla ihracat yaptığı Almanya, İngiltere, İtalya, Irak, Amerika Birleşik Devletleri, Fransa, İspanya, Hollanda, Rusya ve İsrail’den gelecek alım heyetlerini ağırlayarak 2020’nin ilk ihracat rakamlarına büyük katkı sağlayacak. 2019 yılında en çok ihracat alan ülkelerin yanı sıra toplamda 85 ülkeden 2 bine yakın yabancı alıcının geleceği fuar, sektörün ticaret hacmini ve kalitesini geliştirerek ticari anlaşmalara imza atacak.   Deri sektörü buluşuyor Fuar İzmir C Holünde eş zamanlı gerçekleşecek olan Leather & More Fuarı, önemli iş bağlantılarına da fırsat tanıyacak. Yurtdışıdan gelecek satın alımcılar, fuar katılımcılarıyla görüşmeler yapma şansı yakalayacak. 3 gün sürecek olan Fuar, sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak. Başta İzmir, İstanbul, Aydın ve Manisa illerinden olmak üzere 40’ın üzerinde katılımcı firmayı ağırlayacak Leather and More – 3. Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı, yılın ilk anlaşmalarına da ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin çeşitli noktalarından gelmesi beklenen satın almacıların yanında; Almanya, Azerbaycan, Belçika, Fransa, Güney Kore, İngiltere, İspanya, Kosova, Montenegro, Pakistan, Rusya, Tunus, Ukrayna, Vietnam ve Yunanistan’dan sektör profesyonelleri bekleniyor. Birbirinden renkli etkinliklerin ve atölye çalışmalarının yer alacağı Leather & More’da, tasarımcılar yeteneklerini sergileyecek. Ayrıca Fuar İzmir C Holü, firmaların ürünlerinden oluşacak özel defilelere de ev sahipliği yapacak. Sektör profesyonelleri, dolu dolu bir üç gün yaşayacak. Fuar girişinde oluşturulacak Soğuk Oda da ziyaretçilere ilginç bir deneyim yaşatacak.    

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz