Tugay işten atılan işçilerle görüştü: '' Arkadaşlarımızın anlayışlı olması gerekiyor''

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZENERJİ ve İZDOĞA şirketinde çalışan ve işten çıkarılan işçiler İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrasında açıklamalarda bulunan Tugay, ara çözüm önerisi sunabileceklerini belirtti. Tugay ayrıca işçileri anlayışlı olmaya davet etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete
Egedesonsöz'den Ozan Ekiz'in haberine göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı iştiraki şirketler olan İZENERJİ ve İZDOĞA işçileri işten çıkarıldıkları için eyleme geçmişlerdi. İşçiler son olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in İzmir ziyaretinde Özel ile bir araya gelmiş ve taleplerini genel başkana anlatmışlardı.

İşçiler bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile İzmir Sanat’ta bulunan Başkanlık Ofisi’nde bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdiler.

‘ARA ÇÖZÜMLER ÜRETEBİLECEĞİMİZİ SÖYLEDİM’
Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Tugay, “Arkadaşlarımızla güzel bir görüşme oldu. Onlar kendilerini ifade ettiler, ben kendimi ifade ettim. Bazı ara çözümler üretebileceğimizi ve biraz zaman geçtikten sonra onların tekrar değerlendirebileceğini söyledim. Aralarında bir daha görüşecekler, bayramdan önce tekrar konuşacağız” dedi.

‘ARKADAŞLARIMIZIN ANLAYIŞLI OLMASI GEREKİYOR’
Tugay, işçileri anlayışlı olmaya davet ederek, “Yaşadığımız durumu değiştirmeye çalışıyoruz hep beraber. Belediyenin de aynı durumda olması lazım, arkadaşlarımızın da anlayışı ve bazı şeylerin yeniden değerlendirmesi gerekiyor. Çok temiz ve düzgün insanlar, hepsini seviyorum. Umarım hep beraber atlatacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz