Tramvay seferlerinde bisiklet turu değişikliği

İzmir’de Konak ve Karşıyaka tramvaylarında, cumartesi günü yapılacak olan 59.Cumhuriyet bisiklet turu nedeniyle aksamalar meydana gelecek. Karşıyaka’dan kalkan tramvay 06.00-19.00 saatleri içinde Ataşehir Kavşağı ile Bostanlı iskele durakları arasında, deniz tarafında bulunan hatlarda sefer gerçekleşecek. Konak tramvayı ise 06.00-19.00 saatleri arasında sefer yapmayacak.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Cumartesi günü yapılacak 59.Bisiklet Turu sebebiyle Konak ve Karşıyaka tramvay seferlerinde aksamalar olacak. Karşıyaka tramvayı 06.00 ile19.00 saatleri arasında Ataşehir Kavşağı ile Bostanlı İskele durakları arasında ve deniz tarafında bulunan hatlarıyla seferlerine devam edecek. Konak tramvayı ise 06.00-19.00 saatleri arasında sefer düzenlemeyecek. Saat 19.00 ardından sefer saatleri TRAM İzmir’in resmi web sayfasında bulunan sefer planlarıyla devam edecek.

 

KONAK SEFERLERİ İPTAL

İzmir ulaşımında büyük rol oynayan Tramvaylar bisiklet turu sebebiyle sefer planlarında değişikliğe gitti. Yapılan değişiklik kapsamında Karşıyaka’dan kalkan tramvayın 06.00-19.00 arası seferlerini Ataşehir Kavşağı ile Bostanlı iskele durakları arasında devam ettireceği öğrenildi. Ayrıca Karşıyaka tramvay seferinde yapılan değişim kapsamında seferler deniz tarafında bulunan hatlarda devam edecek. Konak tramvay seferleri ise 06.00-19.00 arası olmayacak. Saat 19.00 ardından sefer saatleri TRAM İzmir’in resmi web sayfasında bulunan sefer planlarıyla devam edecek.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz