Oyuncu Olivia Munn meme kanserine yakalandığını duyurdu

"The Newsroom", "X-Men: Kıyamet" gibi yapımlarla tanınan Olivia Munn kanserle mücadele ettiğini duyurdu. ABD'li oyuncu, son 10 ay içinde 4 ayrı operasyon geçirdiğini açıkladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Uzun süredir herhangi bir yapımda rol almayan Olivia Munn, sosyal medya hesabından meme kanserine yakalandığını açıkladı.

Oyuncu Olivia Munn meme kanserine yakalandığını duyurdu - 2

Olivia Munn, Şubat 2023'te kanser riski için genetik bir test yaptırdığını tüm sonuçların negatif çıkmasına rağmen doktorunun istediği başka bir tetkikle hayatının kurtulduğunu anlattı.

Oyuncu Olivia Munn meme kanserine yakalandığını duyurdu - 3

"ŞANSLIYIM"

Yapılan biyopsinin ardından, oyuncunun her iki göğsünde de agresif bir kanser türü olduğu ortaya çıkan 43 yaşındaki Munn, "Şanslıyım. Seçeneklerim olmasına yetecek kadar zamanımız varken yakaladık. Bir gün bununla yüzleşmek zorunda kalabilecek her kadın için de aynısını istiyorum" dedi.

Oyuncu Olivia Munn meme kanserine yakalandığını duyurdu - 4

"UMARIM BUNU PAYLAŞMAM BAŞKALARINA İLHAM OLUR"

Son 10 ay içerisinde dört farklı ameliyat geçirdiğini açıklayan ünlü isim, "Bir gün kendimi tamamen iyi hissederken, ertesi gün 10 saatlik bir ameliyatın ardından hastane yatağında uyanmaya başladım. Umarım bunu paylaşmam başkalarının kendi yolculuklarında rahatlık, ilham ve destek bulmalarına yardımcı olur" dedi.

Oyuncu Olivia Munn meme kanserine yakalandığını duyurdu - 5

Kanser olduğunu öğrendikten sonra şaşırtıcı bir şekilde iki kere ağladığını belirten Munn, “Sanırım ağlamaya vaktim olmadığını hissettim” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Olivia Munn meme kanserine yakalandığını duyurdu - 6

Olivia Munn, eşi John Mulaney’e, hayranlarına ve doktorlarına teşekkür etti.

Oyuncu Olivia Munn meme kanserine yakalandığını duyurdu - 7

"MÜCADELE ETTİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ"

Eşinin paylaşımına kayıtsız kalamayan Mulaney, "Bizim için, burada olmak için bu kadar çok mücadele ettiğin için teşekkür ederiz. Malc ve ben sana tapıyoruz" dedi.

Ünlü çiftin Malcolm Hiep isminde 3 yaşında bir çocukları bulunuyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz