İzmirlinin ucuz ulaşımına UKOME engeli: 120 dakika ücretsiz aktarmaya izin çıkmadı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının neredeyse tamamı ulaşımda 90 ya da 120 dakika ücretsiz aktarma sözü verirken UKOME’den şaşırtan karar geldi. UKOME İzmirlilerin 120 dakika ücretsiz aktarma yapmasını reddetti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının neredeyse tamamı ulaşımda 90 ya da 120 dakika ücretsiz aktarma sözü verirken UKOME’den (Ulaştırma Koordinasyon Merkezi) şaşırtan karar geldi. UKOME İzmirlilerin 120 dakika ücretsiz aktarma yapmasını reddetti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Toplu ulaşımda 120 dakika ücretsiz aktarma sistemine ilişkin teklifimiz UKOME teknik kurulundan malesef geçmedi. Aynı kurulda daha önce bu teklife oybirliği ile olumlu oy veren merkezi idareye bağlı kurum ve kuruluşların temsilcileri bu kez nedense (!) teklifin genel kurula sevkine izin vermemiştir. Hemşehrilerimizin yararına olacağını düşündüğümüz bir hizmet daha siyasi çıkarlar uğruna engellenmiştir. Meseleyi, kıymetli İzmir halkının ve kamuoyunun takdirlerine arz ediyorum” ifadelerini kullandı

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz