İzmir'de Alternatif Panayır rüzgarı

İzmir Arena'da Alternatif Panayır bu hafta binlerce misafirini ağırladı. Etkinliklerden konserlere İzmirliler dolu dolu haftasonu geçirdi. İşte hafta sonundan kalanlar...

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

CEMRE YUVARLAK/EGELİ GAZETE- İzmir'de bu hafta Alternatif Panayır rüzgarı esti. İzmirliler hafta sonunu dolu dolu geçirirken, aynı zamanda müziğin tadına vardı. 2-3 Mart tarihlerinde İzmir Arena'da, sabah etkinliklerle akşam ise sevilen sanatçılarla geçirilen iki gün geride kaldı. 


DOLU DOLU HAFTASONU
Cumartesi günü Alternatif Panayır'da aktiviteler, sokak yemekleri, alışveriş stantları,  oyun alanları, müzik ve eğlence İzmirlilerle buluştu. Akşam saat 18.00'dan itibaren ise sevilen sanatçılar sahne aldı. İlk sahne performansı Beyza Başakla başladı. Başak şarkılarını dinleyicileri için seslendirdi. Ardından son zamanlarda şarkılarıyla listelerin başında gördüğümüz sevilen sanatçı Canozan sahne aldı. Duygusal şarkılarını İzmirlilerle buluşturan şarkıcı, sahneyi Adamlar'a teslim etti. Saat 22.00'dan itibaren gece sonuna kadar hareketli şarkılarını seslendiren Adamlar, konser alanının nabzını tuttu. 

Alternatif Panayır'ın son günü, sabah etkinlikleriyle keyifli başladı. Etkinliğe katılanlar hem güzel havanın hem de eğlenceli ortamın mutluluğunu yaşadı. Akşam saatlerinde konser alanını dolduran dinleyiciler ilk olarak sahnede Soft Analog grubuyla hareketlendi sonra Perdenin Ardındakiler grubuyla hüzünlendi. "Gururum Kadarsın", "Ankarayla Bozuşuruz","Beni kendinden kurtar", "Kalbinde birileri var", "Her gece", "Uzaklara savrulalım" şarkılarıyla salonu duygulandıran Perdenin Ardındakiler, sahneyi o çok beklenen konsere Emircan İğrek'e bıraktı. 22.00'dan gece sonuna kadar İzmirliler İğrek şarkılarıyla bir hüzünlendi, bir hareketlendi. Sahne Performansıyla dinleyicilerini müziğe doyuran İğrek, "Beyoğlu", "Akşamcı", "Nalan", "Ali Cabbar", "Kor", "Can Dostum" ve diğer sevilen şarkılarını seslendirdi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz