İYİ Parti'de İzmir Milletvekili aday

Yerel seçimlerden sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir daha Genel Başkanlığa aday olmayacağını duyurmuştu. İYİ Parti cephesinden gelen peş peşe istifalar sonrasında İYİ parti Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu Genel Başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

 

Yerel seçimlerde İYİ Partinin beklenen başarıyı elde edememesi  parti içerisinde birçok tartışma ve ayrılığı beraberinde getirmişti. Seçim sonrasında bir daha Genel Başkanlığa aday olmayacağını duyuran Meral Akşener’den sonra birçok partili İYİ Partiden ayrılığını açıkladı. Parti içindeki istifalardan sonra sessizliğini bozan İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu Başkanlığa aday oldu.

Dervişoğlu'na İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan'dan tam destek

İYİ Parti Genel Başkanlığına aday olan Dervişoğlu'na İzmir İl Başkanı Ülkü Doğan destek verdi. Hala Türk Milletinin iktidar umudu olan İYİ Parti'nin bu hedefe Müsavat Dervişoğlu ile ulaşacağını hedeflediklerini söyleyen Doğan "Tüm dava arkadaşlarımızı partimizin geleceğini  önceleyerek bu gönül birlikteliğini yaşama geçirmeye ve ilk günkü heyecanla  zorlukları müştereken aşma iradesini güçlendirmeye davet ediyorum. Biz Sn. Müsavat Dervişoğlu’nun İYİ Partinin kuruluş harcındaki emeğinin, mücadelesinin ve alın terinin şahitleriyiz. Emeğe saygının doğal bir gereği olarak; Ülkemiz, milletimiz ve partimizin geleceği için sonuna kadar yanında olacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz