Gaziemir’de koltuk çocuklarda: Başkan Işık çocukların projelerini dinledi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gaziemir Belediye başkanı Ünal Işık koltuğunu çocuklara devretti. Çocuklar gelecekten beklentilerini anlatıp çevre, hayvanlar, trafik ve okulların sorunları gibi konularda projelerini sundular ve hayata geçirilmesi için talimat verdiler

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

KÜÇÜK BAŞKANLAR PROJELERİNİ ANLATTI

Koltuğa oturan küçük başkanlar çevrenin korunması, güvenli parklar, okul sorunları, depreme dayanıklı binalar yapılması ve daha çok bisiklet yolu yapılması için konuştu. İnsanların hayvanlara daha çok duyarlı olması gerektiğini dile getiren minik başkanlar, kadınların sosyal ve ekonomik hayatta desteklenmesi, daha fazla kreş açılması, çocuklar için daha çok sosyal etkinlik ve kurs düzenlenmesi gerektiğini anlattı.

 

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÇOK ÇALIŞARAK İLÇEMİZİ İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Çocukların projelerini heyecanla dinleyen Başkan Işık, “Çocuk başkanlarımızın bütün talimatlarını dikkate alacağız. Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ulusal egemenliğimizi armağan ettiği çocuklarımız için çok çalışarak, ilçemizi daha ileri taşıyacağız. Bu güzel çocukları, Atatürk’ün ilke ve inkılâpları ışığında yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.  

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz