Erdoğan’dan İzmir Şehir Hastanesi açılışında Büyükşehir Belediyesine yol çıkışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Şehir Hastanesi açılışı sırasında İzmir Büyükşehir Belediyesini hastanenin yollarını yapmadığını söyledi

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir Şehir Hastanesinin açılışını yaptı. Erdoğan açılış töreninde İzmir Büyükşehir Belediyesinin hastanenin yollarını yapmadığını söyledi. 
Erdoğan, “Buranın yolları İzmir Büyükşehir Belediyesi yapmalıydı. Ama yapmadı. Ulaştırma Bakanlığımız devreye girerek hastaneye ulaşım için yolların ilk etabını yaptı. Şimdi Ulaştırma Bakanlığımız tekrar devreye girecek ve yolların ikinci etabını da yapacak ve hastaneye ulaşım daha da kolaylaşacak. Hastane yapınca ulaşım şart. Hastanemize hızlı, emniyetli ve konforlu bir erişim için inşa ettiğimiz 4 kilometre uzunluğundaki bağlantı yolu kavşağını da bugün hizmete açıyoruz. 

6 AYRI HASTANEYİ BARINDIRIYOR
Erdoğan, “İzmir Şehir Hastanesi sadece ülkemizin değil dünyanın en büyük, en yüksek kapasiteli, en modern sağlık komlekslerinden biridir. Bünyesinde 6 ayrı hastaneyi barından muhteşem yatırım bizim eser ve hizmet siyasetimizin önemli bir nişanesidir” diye konuştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz