CHP İzmir’de coşkulu kutlama: Hep birlikte iktidara yürüyoruz

CHP Ramazan Bayramı öncesi Kültürpark İzmir Sanat’ta geleneksel bayramlaşma törenini gerçekleştirdi. CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay katılan ve destekleyen herkese teşekkür etti.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

ELANUR SARIKAYA/EGELİ GAZETE- Geçtiğimiz günlerde yerel seçimlere noktayı koyan CHP İzmir’de 30 ilçe’nin 28’inde kazanmıştı, CHP’nin kalesi İzmirde iki bayram birden Kültürpark İzmir Sanat’ta  kutlandı. Bayramlaşma törenine CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ile il ve ilçe yöneticileri katıldı.

 

ASLANOĞLU:  "ONLAR "TEK ADAMDAN USANDIK" DEDİLER"

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu yerel seçimlerde CHP’nin çoğu yerde kazanması üzerine bugün ki bayramlaşma töreninde “Bayramımız kutlu olsun. 31 Mart yerel seçim bayramımız da kutlu olsun. Bu seçim tüm Türkiye’deki vatandaşlarımız, Türkiye haritasındaki sarıdan bıkan, tüm ülkeyi kırmızıya boyayan vatandaşlarımız bize iki bayramı birlikte yaşatıyorlar. Onlar, ‘tek adamdan usandık’ dediler. Her seçimde biraz daha kazanmaya yaklaştılar. Bu zafer kendi kendine olmadı. Bu zaferi yaratan, zaferin baş mimarı Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’dir. Bu zaferi ilmek ilmek ören tüm örgütümüze teşekkür ediyorum” dedi. 

 

 

"BİZLER BİR OLACAĞIZ, İRİ OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ VE KAZANACAĞIZ”

Yaşanan tüm kırgınlıklara bayram üzerinde cevap veren Aslanoğlu “Bayramlar kırgınlıkların, küskünlüklerin sonlandığı günlerdir. Bugün iki bayramı birlikte yaşıyoruz. Bizler, örgütün yöneticileri olarak hiçbir arkadaşımızı dışarıda bırakmadan, geride bırakmadan, geride kalanı tutup eşinden geri getirerek açılmalara dahil etmeliyiz. Bu bayram da bizden seçim sonrasında küslük, kırgınlık bekleyenler avuçlarını yaladılar, bundan sonra da belediye başkanlarımızla örgütlerimiz arasında dargınlık bekleyenler avuçlarını yalayacaklar. Bizler bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve kazanacağız” ifadelerini kullandı.

 

ASLANOĞLU'NDAN DOST DÜŞMAN VURGUSU

Seçilen belediye başkanlarını tebrik eden Aslanoğlu sözlerini “1 Nisan sabahı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cemil Tugay İl Başkanlığımızı ziyaret etmişti. O gün iktidara yürüyüşümüzün birinci günüdür demiştim. Bugün 5 Nisan. İktidara yürüyüşümüzün beşinci günü bayramdan sonra basılmadık toprak, sıkılmadık el bırakmayacağız. İktidarın ışığı görüldü. 5-6 gün önce 23 belediye başkanımız vardı Şimdi de 29 CHP’li belediye başkanlarımız var. Seçilen tüm başkanlarımız kutluyoruz. Onlar bizimkiler. Hiçbir zaman unutmayacağız. Biz, bizimkileri her zaman kollayacağız. Hiçbir zaman eleştirilmelerine izin vermeyeceğiz. Bizimkiler güzel işler yapacak. Bizim işimiz yaptıkları işleri dosta düşmana anlatmak olacak. Bizler bundan sonra da yapılacak çalışmalarda belediye başkanlarımızla omuz omuza olmaya devam edeceğiz. Biz hiçbirimiz ayrımız gayrımız olmadan, omuz omuza tek bir hedefe odaklanacağız" şeklinde bitirip sözü seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a bıraktı.

 

TUGAY'DAN “HEP BİRLİKTE İKTİDARA YÜRÜYORUZ. ŞİMDİ CHP ZAMANI” 

Erken seçimin olabileceği, iktidarın erken seçim isteyeceğini düşündüğünü belirten Tugay “Bana göre 2 yıl içinde, Cemil Başkanıma göre 1 yıl içinde iktidar erken seçim isteyecek. Tek bir hedefimiz var. O da iktidar! Ogün geldiğinde başarmak için çok çalışacağız, daha çok ter dökeceğiz. Hep birlikte iktidara yürüyoruz. Şimdi CHP zamanı. İçimizde çok büyük bir kıvanç ve mutluluk var. 31 Mart seçimleri bizim İzmir’den hiçbir şüphe duymadığımız seçimlerdi. 30 ilçenin 28’ini kazandık. Büyükşehir belediyesinde de seçimde oy kullanan İzmirlilerin ikisinden birinin oyunu aldık. Bu başarı örgütündür.  CHP’yi toplumumuzun gözünde küçültmeye çalıştıkları günlerde partimizin onurunu taşıdıkları ve yükselttikleri için size teşekkür ediyoruz. Bizler, arkadaşlarımızla birlikte 5 yıl içerisinde destan yazacağız. Çok başarılı belediyecilik hizmetini ortaya koyacağız. Bundan sonra hiç kimse CHP’li belediyelerin başarıları hakkında olumsuz hiçbir şey söyleyemeyecekler. Bizler bu sözü vererek göreve geldik. Seçimde yanımızda olan kimseyi unutmayacağız”diye konuştu.

 

TUGAY'IN HAYALİ İZMİR

İzmir’in demokrasi, özgürlük, adalet ve eşitliğin kenti olduğunu ifade eden Başkan Tugay “Gerekirse İzmir’i yeniden yapacağız. Altyapısıyla üst yapısıyla her şeyiyle sahip çıkacağız. Hak ettiğimiz ve beklediğimiz iktidar gelen kadar yapılması gereken sosyal demokrat belediyeciliği de onurla gerçekleştireceğiz. Bayramlarımız kutlu olsun. İktidar olana kadar, bu kenti ve bu ülkeyi dünyanın en gelişmiş şehir ve ülkelerinden biri yapana kadar durmayacağız” dedi.

 

 

 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz