Başkan Soyer’den Dilan’a "Yeni yaş sürprizi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çiğli’de yaşan down sendromlu Dilan Özer’i doğum gününde evinin önünde ziyaret etti. Başkan Soyer’in 19'uncu yaşına giren Dilan’a yaptığı jest Dilan’a ve çevresine duygusal anlar yaşattı. 

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete


İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Çiğli’de yaşayan down sendromlu Dilan Özer’in 19'uncu yaşını evinin önünde kutladı. Başkan Soyer’i görünce duygusal anlar yaşayan Dilan, pastasını büyük bir sevinç ve katılanların alkışları beraberliğinde Başkan Soyer ile üfledi. Dilan’a 19'uncu yaşı için doğum günü jestinde bulunan Başkan Soyer, “İnşallah her zaman böyle güler yüzle huzurla bir arada olun. Uzun ömürler diliyorum. Nice mutlu yıllara” dedi. Dilan Özer’in evinin önünde yapılan kutlamada Başkan Soyer’e Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız eşlik etti.

Dilan’ın babasından Başkan Soyer’e övgü dolu teşekkür 

Dilan’ın babası Hasan Ali Özer, Başkan Soyer’in sürprizine, “Sizin o merhametiniz var ya bizi o kadar mutlu ediyor ki. İyi ki varsınız başkanım. Biz hep arkanızda olmaya devam edeceğiz '' diyerek teşekkürlerini sundu. 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz