AK Partili Saygılı: 'İzmir için vereceğimiz destekler son bulmayacak'

Yerel seçimlerin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin ilk oturumu öncesinde Cumhur İttifakı grubu, Meclis üyeleriyle AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’nın ve MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’inde katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

  • | Son Güncelleme:
  • | Egeli Gazete

Yerel seçimlerin ardından İzmir’de ilk Meclis toplantısı Kültürpark’ta gerçekleşti. Toplantı öncesinde Cumhur İttifakı grubu kendi Meclis üyeleriyle bir araya geldi. Cumhur İttifakı’nın gerçekleştirdiği toplantıya katılan İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı “"Tüm belediye başkanları için kum saati ters döndü ve işlemeye başladı. Büyükşehir başta olmak üzere 30 ilçede, meclislerde aktif rol oynayacak, İzmir’in ve halkın yararını gözeteceğiz. Doğru işlerin önünü açacak, yanlışa 'dur' demeye devam edeceğiz" dedi.

 

 “Algı operasyonları ömrünü tamamlamıştır”

Toplantı sonrasında açıklama yapan Saygılı  "5 yıl hiç de uzun bir zaman değil. Hepimiz biliyoruz ki göz açıp kapatıncaya kadar geçecek. Nasıl, verdikleri sözleri tutmakla yükümlü bir yerel iktidar varsa; onu takip etmek, denetlemek ve uyarmakla yükümlü de bir muhalefet var. O da biziz. Bu tablonun matematiği budur" sözleriyle dikkatleri çekti.

 

“Büyükşehir Belediyes’nin önünü açtık”

İzmir’li hemşerilerime söz veriyorum diye Saygılı “Elbette, söz verilenleri takip edecek, yarım kalmış, ilerlemeyen, sonlandırılmayan yatırımları izleyeceğiz. Tüm bunları İzmir halkının bize verdiği yetkiyle yapacağız. Bir yandan kendi terazimizi kurarak, eksiklerimizi görecek, bir yandan da İzmirlilerin bize verdiği yetkiyi 30 ilçede sonuna kadar kullanarak onların sesi olacağız. AK Parti’nin 23 yıllık hizmet yolculuğunun iktidarının temelinde; kendini milletin üstünde görmemek vardır, yenilenmek vardır, vazgeçmemek vardır. Her birimiz yeni dönemin emektarları, fedakarları olmak için hazırız." Diyerek cümlelerini noktaladı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz